Jazzstudio

Je krijgt van in het begin instrument les, ensemble les, instrument techniek, leesklas en theoretische vakken als harmonie, solfège, gehoorvorming, partijstudie, ritme en jazzgeschiedenis. Later in de opleiding krijg je ook vakken als Songwriting, Productie en stijlensemble.

Tijdens de eerste twee jaren hebben studenten van jazz en pop verschillende vakken gezamenlijk. Daarom is het ook mogelijk om na die periode van richting te veranderen.

Popstudio

Je krijgt van in het begin instrumentles, ensembleles, instrumenttechniek, leesklas en theoretische vakken als harmonie, solfege, gehoorvorming, partijstudie, ritme en popgeschiedenis. Later in de opleiding krijg je ook vakken als songwriting, opname/productie en stijlensemble.

Tijdens de eerste twee jaren hebben leerlingen van jazz en pop verschillende vakken gezamenlijk. Daarom is het ook mogelijk om na die periode van richting te veranderen.

Vrijetijds-programma

Zowel Jazzstudio als Popstudio beschikken over een zeer uitgebreid lessenpakket voor vrijetijdsstudenten. Wij bieden niet alleen instrumentlessen aan maar ook op regelmatige basis georganiseerde ensemble- en theorielessen. Je kan bij ons je eigen lessenpakket samenstellen.

Zomer-workshops

Naar goede gewoonte organiseren wij tijdens de zomer een workshop voor verschillende instrumenten en voor alle niveaus. De workshop kan dienen als: Eerste kennismaking met jazz en andere muziekgenres Voorbereiding op de werking van Jazz-popstudio voor toekomstige studenten Mogelijkheid om tijdens de vakantieperiode bij te leren en te musiceren in groep We eindigen elke workshop…